liveblog | 8 mei

Vrouw valt van fiets • vechtpartij Doetinchem

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 8 mei, 22:17 uur
woensdag 8 mei
22:17

Vrouw belandt met hoofd op stoeprand Bennekom

Een vrouw is woensdagavond in Bennekom van haar fiets gevallen en met haar hoofd op de stoeprand terechtgekomen. Het ongeluk gebeurde op de rotonde met de Heelsumseweg ter hoogte van de Kerkhoflaan. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis.
© Persbureau Heitink
19:50

Jongen gewond bij vechtpartij tussen jongeren in Doetinchem

De politie is woensdagavond massaal uitgerukt voor een vechtpartij tussen jongeren in het centrum van Doetinchem. Eén persoon raakte hierbij gewond, meldt een 112-verslaggever.
Een jongen zat met een aantal andere jongeren op een bankje in de Hamburgerstraat. Volgens de verslaggever kwam er vanuit de Boliestraat een man aangelopen die hem om nog onduidelijke redenen meerdere keren sloeg op zijn hoofd.
Zowel de dader als het minderjarige slachtoffer zijn naar het bureau overgebracht voor verhoor. Ook getuigen worden gehoord.
Zowel de dader als het minderjarige slachtoffer zijn naar het bureau overgebracht voor verhoor.
© 112Achterhoek-nieuws
19:39

Vork van shovel valt op snelweg, meerdere auto's fors beschadigd

Meerdere automobilisten hebben woensdag fikse schade aan hun voertuigen opgelopen. Op de A50 tussen de afrit Schaarsbergen en het knooppunt Waterberg verloor iemand de vork van een shovel uit de lading, waarna meerdere automobilisten over die vork heen reden.
19:38

Gewonde bij ongeluk A50

Een persoon is woensdagavond gewond geraakt bij een botsing tussen meerdere auto's op de A50 bij Beekbergen. Het slachtoffer wordt door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld, laat een 112-verslaggever weten.
Rond 18.30 uur werden hulpdiensten opgeroepen voor een ongeluk tussen afrit Hoenderloo en afrit Loenen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.
Vanwege het ongeluk is de linkerrijstrook afgesloten. Verkeer kan enige hinder ervaren.
Hoe de botsing kon gebeuren, is nog onduidelijk.
© Luciano de Graaf
18:10

Man bekneld in auto na zware botsing

Bij een ernstig ongeval op de Rijswijksesteeg in Zoelen is woensdag een man gewond geraakt. De bestelbus waarin hij zat raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste op een boom.
18:10

Botsing Harderwijk

Op de Lorentzstraat in Harderwijk zijn woensdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst, mogelijk door een voorrangsfout. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De inzittenden van beide auto's zijn nagekeken, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur. Volgens een 112-verslaggever wilde een automobilist een oprit verlaten en zag daarbij een auto over het hoofd die op de Lorentzstraat reed. Beide auto's zijn door de botsing zwaar beschadigd. De Lorentzstraat is tijdelijk afgesloten.
Damian Ruitenga / LDGFotografie
© Omroep Gelderland