Logo GLD stemt
Advertentie

HATTEM - Gert-Jan Segers, partijleider van de ChristenUnie, komt vrijdag 16 februari voor een ‘Meet & Greet’ naar Hattem. Wie Segers wil ontmoeten is vanaf 16.45 uur welkom in het Zilveren Schaap, Markt 10

Samen met lokale politici gaat Segers in op vragen over lokale en regionale vraagstukken. Hij bezoekt Hattem op uitnodiging van de lokale ChristenUnie om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen kracht bij te zetten.

Er is ruimte om met hem en de plaatselijke kandidaten in gesprek te gaan in een informele sfeer. De toegang tot de 'Meet & Greet' is gratis. Hapjes en drankjes worden verzorgd.

Vragen

Spontane vragen zijn welkom tijdens de 'Meet & Greet.' Maar wie een beter voorbereid antwoord wil, mailt zijn vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vragen worden doorgespeeld aan Gert-Jan Segers en/of Arend Palland.

B(l)oeiend Hattem

Arend Palland is de nieuwe aanvoerder van de lokale ChristenUnie in Hattem. Palland: 'Politiek heeft invloed op het leven van alledag. Het effect merk je in je persoonlijke situatie, bijvoorbeeld wanneer je afhankelijk bent van zorg, of wanneer je bedrijfsactiviteiten wilt ontplooien in Hattem.'

'Als ChristenUnie willen wij iedereen zoveel mogelijk tot bloei laten komen in een boeiend Hattem, met een prettig werk-, woon, zorg en onderwijsklimaat en een in rijk verenigingsleven. Iedereen telt mee in onze mooie stad. Het maakt niet uit of je gezond bent of een beperking hebt, jong of oud, werknemer of ambitieuze ondernemer bent. Zo gaan we als ChristenUnie voor een b(l)oeiend Hattem.'

 

Het laatste nieuws uit Hattem

 • PvdA in Hattem heeft partijprogramma klaar

  17 februari 2018
  HATTEM - De lokale Partij van de Arbeid in Hattem heeft zijn verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen klaar.
 • ChristenUnie biedt iedere Hattemer verkiezingsprogramma aan

  05 februari 2018
  HATTEM - Onder het motto 'B(l)oeiend Hattem' biedt de ChristenUnie het verkiezingsprogramma aan iedere inwoner van Hattem aan. De eerste Hattemers hebben de plannen inmiddels ontvangen uit handen van kandidaat raadsleden. Wie ook het partijprogramma aan huis wil ontvangen kan dat via de site van de ChristenUnie Hattem kenbaar maken.
 • ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers in Hattem

  31 januari 2018
  HATTEM - Gert-Jan Segers, partijleider van de ChristenUnie, komt vrijdag 16 februari voor een ‘Meet & Greet’ naar Hattem. Wie Segers wil ontmoeten is vanaf 16.45 uur welkom in het Zilveren Schaap, Markt 10
 • PvdA Hattem: 'Voor elkaar, met elkaar'

  30 januari 2018
  HATTEM - Op de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Hattem stond het vaststellen van het verkiezingsprogramma 2018-2022 centraal. 'Een programma waar het bestuur, de nieuwe kandidaat-raadsleden en de leden maar wat trots op zijn' zegt de partij.
 • Verzet tegen extra belasting, ruim honderd euro, op kraanwater

  18 december 2017
  ANGEREN - Inwoners van Lingewaard weigeren extra te betalen voor water uit de kraan en maken officieel bezwaar. Waterbedrijf Vitens verhoogt het bedrag dat huishoudens in deze gemeente voor 'gemeentepils' moeten neertellen met 104 euro en 84 cent per jaar. De gemeente zegt met het waterbedrijf te willen praten.
Advertentie

Overig verkiezingsnieuws