Logo GLD stemt
Advertentie

HATTEM - Op de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Hattem stond het vaststellen van het verkiezingsprogramma 2018-2022 centraal. 'Een programma waar het bestuur, de nieuwe kandidaat-raadsleden en de leden maar wat trots op zijn' zegt de partij.

De afgelopen maanden is er overlegd om een verkiezingsprogramma op te zetten dat begrijpelijk moest te zijn voor de kiezer. Een programma met het motto 'Voor elkaar, met elkaar', kort en bondig verwoord.

Luisterend oor

In een persbericht laat de partij weten: 'Wie wil er niet zeker zijn van een betaalbare huur, wie wil er niet dat ieder kind meedoet of iemand zeker kan zijn van een vaste baan? De plaatselijke afdeling van de Partij van de Arbeid wil dat de inwoners van Hattem zeker kunnen zijn van een mooie oude dag, goede zorg aan huis en een fijne buurt. Om dit te realiseren zal het uitgangspunt voor de komende jaren zijn Voor elkaar, met elkaar, waarbij u als inwoner kunt rekenen op een luisterend PvdA-oor.'

De top 5 van de kandidatenlijst:

1. Carla Broekhuis

2. Marie Lupé Stapper

3. Geert Winkel

4. Tonny Keizer

5. Cori ten Wolde

Het verkiezingsprogramma is hier te lezen

Het laatste nieuws uit Hattem

Advertentie

Overig verkiezingsnieuws

 • Vrouwen nog altijd in de minderheid bij Statenverkiezingen

  15 februari 2019
  ARNHEM - Het percentage vrouwen dat dit jaar meedoet aan de Provinciale Statenverkiezingen in Gelderland is in vergelijking met vier jaar geleden iets toegenomen. Was in 2015 29,8 van alle Gelderse kandidaten vrouw, dit jaar gaat het om 31 procent. Dit blijkt uit cijfers van LocalFocus en NOS. GroenLinks en SP zijn qua vrouwen koplopers in de provincie. De SGP staat onderaan.
 • D66 en SP Arnhem: we hebben zorgen over communicatie van college

  15 februari 2019
  ARNHEM - De partijen D66 en SP Arnhem maken zich zorgen over de communicatie tussen het Arnhemse college van burgemeester en wethouders en de colleges van omliggende gemeenten. In de nacht van donderdag op vrijdag stelden de partijen hierover vragen aan het college.
 • Spoorlijn Tiel-Elst wordt mogelijk omgebouwd tot busbaan

  15 februari 2019
  ELST - De spoorlijn Tiel-Elst ombouwen tot een dubbele busbaan met snelfietsroute is volgens de gemeente Overbetuwe mogelijk een stuk beter voor de bereikbaarheid in de regio. De Provincie Gelderland onderzoekt of reizigers dan sneller, duurzamer en makkelijker van punt A naar B kunnen reizen.
 • Woningbouw op 'rotte kies' Winterswijk

  15 februari 2019
  WINTERSWIJK - De langverwachte invulling van het voormalige terrein van Autopalace in Winterswijk krijgt na jarenlang wachten eindelijk een invulling: een woonwijk. De gemeenteraad gaat akkoord met een krediet van 229.000 euro waarmee de gemeente zelf de grond bouw- en woonrijp maakt.
 • Miljoenen extra naar World Food Center Ede?

  14 februari 2019
  EDE - Het college van Ede en de Gedeputeerde Staten van de provincie willen 3 miljoen euro extra reserveren voor het World Food Center. Daarmee zouden ze samen 23 miljoen euro steken in het kenniscentrum en attractiepark over voeding. In totaal moet het World Food Center 60 miljoen euro gaan kosten. 
Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend