Logo GLD stemt
Advertentie

HATTEM - Op de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Hattem stond het vaststellen van het verkiezingsprogramma 2018-2022 centraal. 'Een programma waar het bestuur, de nieuwe kandidaat-raadsleden en de leden maar wat trots op zijn' zegt de partij.

De afgelopen maanden is er overlegd om een verkiezingsprogramma op te zetten dat begrijpelijk moest te zijn voor de kiezer. Een programma met het motto 'Voor elkaar, met elkaar', kort en bondig verwoord.

Luisterend oor

In een persbericht laat de partij weten: 'Wie wil er niet zeker zijn van een betaalbare huur, wie wil er niet dat ieder kind meedoet of iemand zeker kan zijn van een vaste baan? De plaatselijke afdeling van de Partij van de Arbeid wil dat de inwoners van Hattem zeker kunnen zijn van een mooie oude dag, goede zorg aan huis en een fijne buurt. Om dit te realiseren zal het uitgangspunt voor de komende jaren zijn Voor elkaar, met elkaar, waarbij u als inwoner kunt rekenen op een luisterend PvdA-oor.'

De top 5 van de kandidatenlijst:

1. Carla Broekhuis

2. Marie Lupé Stapper

3. Geert Winkel

4. Tonny Keizer

5. Cori ten Wolde

Het verkiezingsprogramma is hier te lezen

Het laatste nieuws uit Hattem

 • PvdA in Hattem heeft partijprogramma klaar

  17 februari 2018
  HATTEM - De lokale Partij van de Arbeid in Hattem heeft zijn verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen klaar.
 • ChristenUnie biedt iedere Hattemer verkiezingsprogramma aan

  05 februari 2018
  HATTEM - Onder het motto 'B(l)oeiend Hattem' biedt de ChristenUnie het verkiezingsprogramma aan iedere inwoner van Hattem aan. De eerste Hattemers hebben de plannen inmiddels ontvangen uit handen van kandidaat raadsleden. Wie ook het partijprogramma aan huis wil ontvangen kan dat via de site van de ChristenUnie Hattem kenbaar maken.
 • ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers in Hattem

  31 januari 2018
  HATTEM - Gert-Jan Segers, partijleider van de ChristenUnie, komt vrijdag 16 februari voor een ‘Meet & Greet’ naar Hattem. Wie Segers wil ontmoeten is vanaf 16.45 uur welkom in het Zilveren Schaap, Markt 10
 • PvdA Hattem: 'Voor elkaar, met elkaar'

  30 januari 2018
  HATTEM - Op de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Hattem stond het vaststellen van het verkiezingsprogramma 2018-2022 centraal. 'Een programma waar het bestuur, de nieuwe kandidaat-raadsleden en de leden maar wat trots op zijn' zegt de partij.
 • Verzet tegen extra belasting, ruim honderd euro, op kraanwater

  18 december 2017
  ANGEREN - Inwoners van Lingewaard weigeren extra te betalen voor water uit de kraan en maken officieel bezwaar. Waterbedrijf Vitens verhoogt het bedrag dat huishoudens in deze gemeente voor 'gemeentepils' moeten neertellen met 104 euro en 84 cent per jaar. De gemeente zegt met het waterbedrijf te willen praten.
Advertentie

Overig verkiezingsnieuws