Logo GLD stemt
Advertentie

OTTERLO - Het verkiezingsproject van Omroep Gelderland samen met de lokale omroepen is deze dinsdagmiddag officieel geopend in Otterlo.

Directeur van Omroep Gelderland Guus van Kleef opende samen met wethouder Johan Weijland het project, door een fles champagne te ontkurken.

Kijk hier naar de opening:

Dat deden zij buiten de bus, die in de komende weken door heel de provincie zal toeren. Daar werden beide heren ook geïnterviewd.

De Lokale Omroep Ede verzorgt de omroep in Otterlo. Vanmorgen stond de omroep al in Bennekom. Morgen staat d bus in Wageningen.

Zie ook: We zijn in Otterlo! Kijk en lees mee

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit Ede

 • D66 Ede versplintert binnen maand na verkiezingen

  19 april 2018
  EDE - Nog geen maand na de verkiezingen op 21 maart is de fractie van D66 in Ede versplinterd. Raadsleden El Kaddouri en Moorman verlaten de fractie wegens een 'vertrouwensbreuk'. De partij stapt uit de coalitieonderhandelingen.
 • Het nieuwe afval scheiden is totaal niet efficiënt

  11 maart 2018
  EDE - Burgerbelangen Ede ziet liever dat de gemeente zich concentreert op de strijd tegen zwerfafval. Plaats voldoende afvalbakken en blikvangers in de openbare ruimte op de juiste plekken en leeg deze vervolgens ook tijdig. Dat werd al snel duidelijk tijdens het verkiezingsdebat afgelopen vrijdagavond in het Raadhuis van Ede.
 • Lijsttrekkers Ede bereiden zich voor op slotdebat

  09 maart 2018
  LUNTEREN - De lijstaanvoerders van de negen grotere Edese partijen nemen vrijdagavond 16 maart deel aan het allerlaatste debat voor de gemeenteraadsverkiezingen in het Westhoffhuis te Lunteren. De organisatoren geven aan ‘een overweldigende opkomst te verwachten en daarom druk te zijn met de voorbereidingen’.
 • Wat vinden de Edese lijsttrekkers? Omroep Ede vroeg het hen

  08 maart 2018
  EDE - Ruben van Druiten van Burgerbelangen en Harry van Huijstee van de PvdA schoven bij EDE FM aan om te praten over de komende verkiezingen.
 • CDA Ede opent campagnewinkel

  26 februari 2018
  EDE - De lokale fractie van het CDA in Ede opende op zaterdag 24 februari een eigen campagnewinkel in de stad. Tot de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart kunnen mensen naar binnen lopen om in gesprek te gaan over de lokale democratie.
Advertentie

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend