Logo GLD stemt
Advertentie

EDE - Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen is op EDE TV te zien: Het Dilemma. Twee lijsttrekkers van een partij in de gemeente Ede krijgen een aantal pittige stellingen voorgelegd.

Ook wordt kennisgemaakt met hen en worden belangrijke plaatsen in de gemeente Ede bezocht. Vijf thema's, waaronder zorg, veiligheid, sport en kunst en cultuur komen tijdens de uitzending aan bod

Daarnaast legt EDE TV de lijsttrekkers hen twaalf dilemma's voor. Kijk hieronder terug: Ruben van Druiten Burgerbelangen Ede en Alexander Vos de Wael van Democatische Kiezers Ede.

Het interview met Van Druiten:

Het interview met Vos de Wael:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit Ede

 • D66 Ede versplintert binnen maand na verkiezingen

  19 april 2018
  EDE - Nog geen maand na de verkiezingen op 21 maart is de fractie van D66 in Ede versplinterd. Raadsleden El Kaddouri en Moorman verlaten de fractie wegens een 'vertrouwensbreuk'. De partij stapt uit de coalitieonderhandelingen.
 • Het nieuwe afval scheiden is totaal niet efficiënt

  11 maart 2018
  EDE - Burgerbelangen Ede ziet liever dat de gemeente zich concentreert op de strijd tegen zwerfafval. Plaats voldoende afvalbakken en blikvangers in de openbare ruimte op de juiste plekken en leeg deze vervolgens ook tijdig. Dat werd al snel duidelijk tijdens het verkiezingsdebat afgelopen vrijdagavond in het Raadhuis van Ede.
 • Lijsttrekkers Ede bereiden zich voor op slotdebat

  09 maart 2018
  LUNTEREN - De lijstaanvoerders van de negen grotere Edese partijen nemen vrijdagavond 16 maart deel aan het allerlaatste debat voor de gemeenteraadsverkiezingen in het Westhoffhuis te Lunteren. De organisatoren geven aan ‘een overweldigende opkomst te verwachten en daarom druk te zijn met de voorbereidingen’.
 • Wat vinden de Edese lijsttrekkers? Omroep Ede vroeg het hen

  08 maart 2018
  EDE - Ruben van Druiten van Burgerbelangen en Harry van Huijstee van de PvdA schoven bij EDE FM aan om te praten over de komende verkiezingen.
 • CDA Ede opent campagnewinkel

  26 februari 2018
  EDE - De lokale fractie van het CDA in Ede opende op zaterdag 24 februari een eigen campagnewinkel in de stad. Tot de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart kunnen mensen naar binnen lopen om in gesprek te gaan over de lokale democratie.
Advertentie

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend