Logo GLD stemt
Advertentie

- Naar aanleiding van berichten die Gemeentebelang onlangs bereikten heeft raadslid Martin Juffer namens deze fractie in de raadsvergadering van donderdag 27 september enkele vragen aan het college gesteld.

De berichten omvatten de boodschap dat enkele alleenstaande ouders uit de gemeente Nunspeet niet in staat waren om de gevraagde schoolbenodigdheden aan te schaffen.

Zeker voor personen in de WSNP (wet schuldsanering natuurlijke personen) is dit niet op te brengen. Juist voor dit soort situaties is er nu het begrip Maatwerk in het coalitieakkoord opgenomen. In uitzonderlijke gevallen niet de afvinklijsten en stroomschema’s hanteren maar kijken naar wat echt nodig is.

Gevraagd is wat er concreet wordt gedaan om de afdelingen meer toe te rusten op het begrip maatwerk daar waar nodig en of de gemeente bereid is in sommige situaties hardware aan te schaffen dan wel op naam van de gemeente te huren.
'Gemeentebelang hecht eraan dat iedereen mee kan doen en niemand buiten de boot valt', aldus Juffer.

 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06220 543 52

Het laatste nieuws uit Nunspeet

 • Gemeentebelang vraagt om maatwerk

  28 september 2018
  - Naar aanleiding van berichten die Gemeentebelang onlangs bereikten heeft raadslid Martin Juffer namens deze fractie in de raadsvergadering van donderdag 27 september enkele vragen aan het college gesteld.
 • Begroting 2019 sluitend

  28 september 2018
  - De Programmabegroting 2019-2022 is door het college aangeboden aan de gemeenteraad. Het is de eerste begroting van het nieuwe college en ook dit jaar is de begroting weer sluitend. “Deze begroting is een vertaling van de ambitieuze plannen van de coalitie”, zegt een tevreden wethouder Leen van der Maas.
 • Toekomst Joris blijft onzeker

  11 september 2018
  NUNSPEET - Restaurant Joris in Nunspeet moet blijven bestaan, vinden alle fracties in de Nunspeetse gemeenteraad.
 • Gemeente Epe heeft huishoudboekje op orde

  19 juni 2018
  NUNSPEET - De jaarrekening 2017 van de gemeente Epe geeft opnieuw een positief beeld over de gemeentelijke financiën. De gemeente heeft het huishoudboekje op orde en de woonlasten kunnen daardoor laag worden gehouden.
 • Gemeente Harderwijk op de markt met windenergie

  12 juni 2018
  NUNSPEET - Tijdens de Aaltjesdagen stond de gemeente Harderwijk met een kraam vol informatie over windenergie in Harderwijk.
Advertentie

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend